Verzekeringsschade

Verzekeringsschade? Wij regelen het voor je.

Schade aan je auto is al vervelend genoeg. Daarom zoeken wij alles voor je uit, zodat je zorgeloos de schade bij ons kan laten maken. Ook het eigen risico wat hierbij komt kijken lossen wij voor je op, zowel bij verhaalschade als eigenschuldschade.

Direct een afspraak maken

Wat je van ons kunt verwachten:

  • Een snelle en correcte afhandeling van de schade.
  • Wij werken voor alle verzekeringen    
  • Je krijgt korting op uw eigen risico
  • Tijdens reparaties krijg je gratis een leenauto mee
  • Geen zorgen om garanties, wij werken netjes volgens de Focwa garantievoorwaarden.
  • Wij helpen je bij het foutloos invullen van het schadeformulier
  • Geen omkijken naar administratie, dat wordt rechtstreeks afgehandeld met je verzekering.

Wil je zelf bepalen naar welk schadebedrijf u gaat?

Corrie Beerten Schadeherstel is een onafhankelijk schadeherstelbedrijf en is niet verbonden met de restricties van een verzekeraar. Wil je zelf bepalen naar welk schadebedrijf je gaat, vraag dan je verzekeraar om een autoverzekering met een vrije reparateurkeuze zonder sancties. Dit kost je vaak maar een paar euro’s meer, maar het bespaart je later een hoop ellende.

Laat ons het regelen en neem contact op

Kom langs of maak een afspraak via 0545 – 275777 of 0653608119 of stuur een mailtje naar info@beerten.net

De reden waarom je zelf een schadebedrijf wilt kiezen

Verzekeraars hebben vaak een ruim aanbod van aangesloten herstelbedrijven, dit noemt men contractreparateurs. Deze bedrijven werken voor vaste lage afgesproken tarieven en moeten korting geven op de verrichte werkzaamheden. Je begrijpt dat dit de kwaliteit niet altijd ten goede komt.

Als je het belangrijk vindt om de schade bij een specifieke garage te laten repareren, is het goed om te controleren of er sprake is van vrije reparatiekeuze bij uw autoverzekering. Dit heeft betrekking op het moment dat je zelf verantwoordelijk bent voor de gemaakte schade (eigen schuld schade).

Verhaalschade

Autoschade verhalen op de tegenpartij – wat te doen?

Een aanrijding is nooit een leuke aangelegenheid. Nog minder leuk wordt het wanneer het voertuig schade heeft opgelopen en iemand anders is verantwoordelijk voor die schade. Als deze autoschade niet onder de dekking van de eigen autoverzekering valt, dient de autoschade verhaald te worden op de tegenpartij. In het geval u een rechtsbijstandverzekering heeft, kan de verzekeraar dit regelen. Is dit niet het geval dan zult u zelf de schade moeten verhalen. We leggen u graag uit hoe u dit kunt doen, neem hiervoor contact met ons op.

Bij een aanrijding met autoschade is het van belang dat het europeesschadeformulier zo volledig mogelijk wordt ingevuld. Denk hierbij aan de gegevens van de tegenpartij, maar zeker ook aan de gegevens van eventuele getuigen van de aanrijding. Daarnaast is het belangrijk dat er foto’s worden gemaakt van de schade en de situatie. Dit beeldmateriaal kan als bewijsmateriaal dienen tijdens het verhaalproces. Zorg ervoor dat het schadeformulier door beide partijen wordt ondertekend en stuur het formulier naar de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij.

Geen gegevens van de dader?

Wat te doen bij autoschade zonder gegevens van de verzekering van de tegenpartij? Als u het kenteken heeft opgeschreven kan de politie of uw eigen verzekeraar u wellicht helpen om de gegevens te achterhalen. Heeft u helemaal geen gegevens dan kunt u de hulp inschakelen van het Waarborgfonds Motorverkeer.

Eigen schuld schade

Schade door eigen schuld

U heeft zelf schade veroorzaakt. U bent tegen een paaltje gereden, u zag een hoge stoep over het hoofd of u bent in de parkeergarage langs de steunpaal geschaafd, het zijn situaties die wij vaak horen.

Als eerste maakt u een afspraak met ons. Zo kunnen wij de schade bekijken, en u een geschat schadebedrag geven.

Dan is het de vraag: gaat u de schade zelf betalen of claimen bij de verzekeraar?

Het kan namelijk zo zijn dat uw premie omhoog zal gaan of dat u een behoorlijk eigen risico dient te betalen. Om dit te voorkomen adviseren wij vaak (afhankelijk van de situatie) om kleinere schades zelf te betalen. Kijk naar onze reparatiemethoden. Zo ontloopt u eventuele premieverhogingen en hoge eigen risico’s.

Als u de schade wél wilt claimen, zetten wij de procedure met de verzekeringsmaatschappij in gang en regelen eventuele expertise, hier hoeft u niets voor te doen.

Heeft u verder vragen over schades of afhandeling hiervan, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Laat ons het regelen en neem contact op

Kom langs of maak een afspraak via 0545 – 275777 of 0653608119 of stuur een mailtje naar info@beerten.net