Caravan en Camper schadeherstel

100% herstel aan uw caravan of camper

Heeft u tijdens uw vakantie of bij het ophalen uit de stalling of tijdens een hagelbui met uw caravan of camper schade opgelopen? Wij kunnen ervoor zorgen dat uw waardevolle bezit door ons gespecialiseerde schadeteam professioneel wordt hersteld. Want iedere schade heeft een andere aanpak nodig. Onze schademonteurs zijn zeer ervaren en houden hun kennis bij door regelmatig cursussen te volgen en zorgen dat uw caravan of camper vakkundig wordt hersteld in de originele staat.

Direct een afspraak maken

Schade en wat nu?

Schade is nooit leuk en komt altijd op een vervelend moment, het zorgt ook voor een hoop papierwerk, -de schademelding, -de taxatie en de afwikkeling! En dan is er nog niet eens begonnen met het repareren van de schade. Heeft u hulp nodig bij de schadeafwikkeling of wilt u een taxatie van de schade aan uw caravan of camper? Corrie Beerten Schadeherstel kan u hierbij adviseren wat u het beste kunt doen. Wij herstellen schade aan alle merken.

Alle schades worden in onze moderne werkplaats hersteld, wij maken o.a. gebruik van kunststof-las en lijmtechnieken en voldoen aan alle wettelijke eisen. Het lakwerk op een caravan of camper heeft een andere opbouw dan op auto’s. Onze schademonteurs bezitten de kennis en kunde om al het spuit en herstelwerk te repareren. Wij beschikken over meerdere spuitcabines waar alle caravans, campers, maar ook personenauto’s en bedrijfsauto’s in kunnen worden gespoten. De werkplaats is modern geoutilleerd onder de nieuwste eisen van de verzekeringsmaatschappijen.

Caravan en Camper schadeherstel
Caravan en Camper schadeherstel

Kom langs of maak een afspraak

Wil je snel je caravan of camper weer schade vrij? Kom langs of maak een afspraak via 0545 – 275777 of 0653608119 of stuur een mailtje naar info@beerten.net.