Bumperreparatie

Bumperschade zit in een klein hoekje

Een paaltje geraakt of een ongelukje met parkeren? Bumperschade is de meest voorkomende autoschade. Een pijnlijke kras, scheur of een deuk heb je al zo. Grote of kleine schade, je auto wordt er in ieder geval niet mooier van.

Direct een afspraak maken

Repareren is goedkoper dan vervangen

Wij zijn specialist en al jaren ervaren met bumperschade. Voor een topresultaat gebruiken wij geen kunststof polyester of dikke lagen plamuur, maar alleen de beste professionele materialen. Deze materialen zijn allemaal duurzaam dus je bent ook nog eens goed bezig voor het milieu.

Wil je weer een deukvrije bumper, kom langs of maak een afspraak

Voor een zeer scherpe prijs repareren wij je bumper? Kom langs of maak een afspraak via 0545 – 275777 of 0653608119 of stuur een mailtje naar info@beerten.net. Je krijgt gratis een leenauto mee.

De bumper zo goed als nieuw

Met speciale techniek met hete lucht smelten we de bumper weer in originele staat. Daarna spuiten we je bumper over waardoor niemand ziet dat er ooit schade heeft gezeten.

Het verzekeringswerk regelen wij ook voor je. Dat hebben wij al zo vaak gedaan, waardoor dit voor ons kinderlijk eenvoudig is. En jij hebt er geen omkijken meer naar.