Over ons

Corrie Beerten Schadeherstel

Corrie Beerten begon zijn loopbaan op 15 jarige leeftijd in het autoschade vak. Door de jaren heen heeft hij zich vaktechnisch geschoold met uiteindelijk het patroons diploma voor een autoschadebedrijf.

Direct een afspraak maken

Over Corrie Beerten

Vanaf zijn vroege jeugd gaat Corrie zijn interesse naar auto’s. Het begon als hobby, vakantiewerk, tot zijn eigen volwaardig schadeherstelbedrijf. Samen met een team vakmensen met veel passie voor het vak ontwikkelen zij zich tot een begrip in de branche.. Persoonlijk contact, korte lijnen en altijd die extra stap meer zetten om op en top vakwerk te leveren. Bij Corrie Beerten Schadeherstel wordt door dit team op een gemoedelijke, maar uiterst deskundige wijze gewerkt aan herstel van alle mogelijke vormen van schade aan auto’s, bedrijfswagens, caravans en campers. Doordat we werken met een relatief klein team, weet u wie er aan uw auto werkt en wordt u altijd te woord gestaan door een voor u vertrouwd contactpersoon.

Wij begrijpen dat autoschade altijd vervelend is en daarom proberen wij om de schade voor u zo comfortabel mogelijk te herstellen. U betaald de schade zelf of via de verzekering. Rijd dus bij ons langs zodra u schade heeft, wij nemen dan indien nodig contact op met uw verzekering en herstellen de schade. Onze vakmensen staan voor u klaar, u weet wie er aan uw auto werkt en u wordt nauwkeurig op de hoogte gehouden. Zo zorgen we dat u, ondanks de schade aan uw auto, toch weer lachend de deur uit gaat.

Met 45 jaar ervaring durven wij met een gerust hart te zeggen dat we goed zijn in schadeherstel. Heel goed zelfs!

Over ons