Hagelschade

Wij zorgen voor 100% herstel van hagelschade aan uw auto

In ons land kun je je auto bijna niet beschermen tegen flinke hagelbuien. Hagelstenen zijn al snel 2 tot 4 centimeter groot. Een flinke hagelbui kan je auto daardoor behoorlijke toetakelen. Wanneer je hiervoor bent verzekerd, dan moet je wel eerst van alles regelen met je verzekeringsmaatschappij. Een verzachtend feitje, je bent nooit de enige met hagelschade aan je auto. Meestal raken er honderd tot duizenden auto’s bij betrokken.

Direct een afspraak maken

Je kunt direct bij ons terecht, wij regelen alles rechtstreeks met uw verzekering!

Omdat iedereen na een flinke hagelbui zo snel mogelijk de schade wil laten herstellen, kunnen veel autoschadebedrijven het aantal gevallen niet aan. Wij wel, wij werken namelijk samen met een erkend netwerk van ervaren hagelschadeherstellers, waardoor wij snel de schade in kaart kunnen brengen en kunnen beginnen aan je auto. Een ander voordeel, het verzekeringswerk is voor ons inmiddels gesneden koek. Dat nemen wij uithanden, zodat jij daar geen omkijken naar hebt.

Met 35 jaar ervaring bieden wij 100% herstel van je hagelschade aan je auto

Of het nu gaat om 50 of 500 deukjes, met onze speciale wrijftechniek zorgen wij voor een 100% resultaat. Dat betekent dus dat wij alle deukjes gerepareerd krijgen zonder kleurverschil, zonder lakschade en zonder dure spuitkosten. Mocht het zo zijn dat uitdeuken zonder spuiten echt niet mogelijk is dan kunnen wij de delen opnieuw strakmaken en spuiten in onze spuitcabine.

Hagelschade aan caravan of camper

Hagel kan flink schade veroorzaken aan je caravan of camper. Als je caravan/camper een hagelbui met grote hagelstenen over zich heen heeft gehad, is dit herkenbaar aan de vele deukjes in het dak, maar ook aan beschadigingen aan de zijwanden, bijvoorbeeld door draaiende rukwinden. De hagelschade kan dan hoog oplopen.

Is er hagelschade aan de wand(en), dan zijn er verschillende mogelijkheden. In het geval van enkele kleine deukjes kan de gladde of structuur plaat worden gerepareerd met plamuren en spuiten of met onze structuurplaat herstel methode. Als er heel veel deukjes zijn en deze methode’s daarom technisch of economisch (te duur) gezien niet mogelijk is, wordt het betreffende deel van de zijwand of het dak vernieuwd.

Hoe hagelschade op het dak herstellen:

2 opties;
1) Er wordt een nieuwe aluminium plaat over de oude plaat heen geplakt, gelijkwaardig aan het origineel of de oude plaat wordt eerst verwijderd en daarna wordt de nieuwe plaat gemonteerd.
2) We plaatsen een glasvezelversterkte plaat over het bestaande dak of we verwijderen eerst het beschadigde dak. Dit anti hageldak kan in veel gevallen zonder meerkosten worden geplaatst. Bij een volgende hagelbui ontstaat er geen schade meer.

In het eerste geval wanneer de oude plaat blijft zitten wordt de caravan wat zwaarder. Daardoor zal deze wat minder laadvermogen hebben.

Hagelschade aan de cabine van de camper:

Hagelschade aan de cabine van je camper wordt in de meeste gevallen met uitdeuken zonder spuiten gerepareerd.

Kom langs of maak een afspraak

Wil je snel en goedkoop van kleine autoschade af? Kom langs of maak een afspraak via 0545 – 275777 of 0653608119 of stuur een mailtje naar info@beerten.net.