Lak polijsten en krassen verwijderen

Polijsten en autolak weer glad en glanzend

Een auto polijsten is eigenlijk een proces waar het oppervlak van de autolak glad en glanzend wordt, waardoor het een effect als een spiegel krijgt. Herhaaldelijk polijsten zal de hoekpunten geleidelijk afvlakken totdat ze bijna vlak of zeer afgerond zijn. Het polijstproces begint met een grof schuurmiddel en door te werken met steeds fijnere schuurmiddelen wordt het oppervlak steeds gladder gemaakt. Het is een stuk goedkoper dan wanneer u de auto opnieuw zou laten spuiten en het resultaat is hetzelfde: uw auto zal er weer als nieuw uitzien!

Direct een afspraak maken

Wanneer is het verstandig om uw auto te polijsten? Als de lak van uw auto in de loop van de jaren dof is geworden en krassen heeft opgelopen, dan laat u uw auto polijsten. Polijsten is eigenlijk niets anders dan een heel dun laagje van de lak afschaven. Door deze behandeling worden kleine krasjes en beschadigingen verwijderd en wordt de lak weer egaal. Een egale lak kan het licht beter reflecteren en hierdoor krijgt de lak zijn glans weer terug. Bij diepere krassen volstaat het polijsten van de lak niet alleen en zal de kras eerst opgevuld moeten worden met lak en/of blanke lak. Daarna eerst drogen en afvlakken en opnieuw polijsten.

Kom langs of maak een afspraak

Wil je snel en goedkoop van kleine autoschade af? Kom langs of maak een afspraak via 0545 – 275777 of 0653608119 of stuur een mailtje naar info@beerten.net.